Slimverkocht.nl is een onderdeel van Das Groep. Naast Slimverkocht.nl maken onder meer ook Das Automotive Services, Das Import, Das Privéchauffeurs en Importlease.nl deel uit van Das Groep. Das Groep is een betrouwbare, professionele organisatie met meer dan vijftien jaar ervaring in de automotive branche, in het bijzonder de import van auto’s uit Duitsland.

De snelle groei van Das Automotive Services – al jarenlang behoren we tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland, wat zich vertaalt in een lange reeks onderscheidingen met de door Het Financieele Dagblad georganiseerde Gazellen Awards – heeft de weg geëffend voor meer vernieuwende initiatieven in ons vakgebied, die zich in gebruikersvriendelijkheid onderscheiden van de concurrentie. Met Slimverkocht.nl richten we ons op de particuliere autobezitter die snel en probleemloos zijn auto wil verkopen.

Profiteer ook van onze kracht

Wij proberen onze ervaring in dit vakgebied steeds weer op nieuwe manieren te benutten en gaan hierbij out of the box en inventief te werk. Slimverkocht.nl is ontstaan vanuit de gedachte onze klanten te helpen met de verkoop van hun auto en daarbij het momentum dat deze kansrijke markt heden ten dage biedt als stuwende kracht te gebruiken. Onze filosofie is hierbij dezelfde als die achter het succesvolle Das Import: onze klanten zo veel en goed mogelijk ontzorgen met praktische, flexibele en transparante dienstverlening. Degenen die onze dienstverlening hebben ervaren kunnen dit beamen. Lees hier een aantal van onze referenties.

Verkoop snel, eenvoudig en veilig uw auto via Slimverkocht.nl

Uw auto verkopen via Slimverkocht.nl is radicaal anders dan andere manieren om dit doel te bereiken. Wij begrijpen dat u als verkopende partij een goede prijs wilt en geen tijd wilt verliezen. Bovendien wilt u er geen onverantwoorde dosis energie aan besteden en moet de afwikkeling veilig kunnen verlopen. Door onze ervaring weten we ook dat betrouwbaarheid en volume scoren bij de professionele autobedrijven waarmee wij zaken doen. Hierdoor heeft Slimverkocht.nl bij deze autobedrijven een streepje voor. En u bent als onze klant de eerste om hier de vruchten van te plukken. Wilt u snel en moeiteloos uw auto verkopen? Bij Slimverkocht.nl helpen we u graag. Neem contact met ons op.

Recent verkochte auto’s