Als de termijn voor de veiling van uw auto is afgelopen en alle biedingen op uw auto zijn uitgebracht, nemen wij per omgaande contact met u op om u het hoogste bod mee te delen en het vervolg met u te bespreken. In de regel hebt u hierbij twee opties: of u accepteert het bod, waarna wij de verkoop van uw auto verder zullen afhandelen, of u besluit niet op het bod in te gaan. In het laatste geval kunnen we u als ‘plan B’ verkoop in consignatie aanbieden. Hierover leest u meer op onze pagina consignatieverkoop auto.

Het verkopen van uw auto via Slimverkocht.nl biedt uitgesproken kansen op succes. Onze formule is ontworpen om uw auto snel, eenvoudig, veilig en voor een uitstekende prijs te verkopen. Mede doordat tweedehands auto’s momenteel extreem goed in de markt liggen, is de kans groot dat het hoogst uitgebrachte bod u goed zal bevallen en wij de verkoop succesvol voor u kunnen afronden.

Ook bij de afwikkeling van de verkoop van uw gebruikte auto doen we alles om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Wanneer u dit wilt, is het mogelijk om de verkoop bij ons op kantoor in Zaandam te beklinken. Het is echter ook mogelijk dat wij uw auto voor slechts €100,- excl. BTW bij u thuis komen ophalen. Ter plaatse kunnen we dan direct de betaling en de vrijwaring in orde maken.

Slimverkocht.nl maakt het mogelijk, verkoop moeiteloos uw auto 

Voor de verkoop van uw auto hoeft u vrijwel geen moeite te doen wanneer u ons de klus laat klaren. Bij Slimverkocht.nl gaat de verkoop van uw auto veilig, is de doorlooptijd minimaal en krijgt u altijd een goede prijs. Met een enkele muisklik zet u het proces vrijblijvend in werking op onze pagina intake occasion veiling.

Bij ons is een bod op uw auto altijd een echt bod en volledig gegarandeerd.

Dus geen koerslijst waarde waar achteraf allerlei “correcties” van af gaan. Door ons uitgebreide intake formulier weten onze aangesloten partners exact waar ze op bieden en is elk bod gegarandeerd. Daarnaast is de hoogste opbrengst realiseren voor onze klanten ons hoofddoel. Wij rekenen daarom met kleine marges, zo kunnen wij ook meer verkooptransacties doen is de filosofie. Afhankelijk van de gerealiseerde opbrengst ligt deze marge gemiddeld slechts tussen de 1 en 3 procent. In het bod op uw auto dat wij aan u communcieren is dit al verwerkt. U krijgt dus altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte auto. 

Recent verkochte auto’s