Wanneer u het plan hebt opgevat om uw auto te verkopen, is de grote nationale en internationale veiling van Slimverkocht.nl een ideaal uitgangspunt voor een goede prijs en een probleemloze afwikkeling die in optimale veiligheid verloopt.

Om u te voorzien van een actuele waarde indicatie van uw tweedehands auto, kunt u een gratis indicatie opvragen, met enkel uw kenteken en kilometerstand. Op basis van de uitgebreide gegevens in de database, waarin een groot aantal in het verleden behaalde verkoopresultaten zijn opgeslagen, geven we u een representatieve richtwaarde. 

Na de indicatie kunt u geheel vrijblijvend doorgaan naar de volgende stap in het verkooptraject. De veiling van Slimverkocht.nl is geheel vrijblijvend en zonder verkoop verplichting.

Let op: hoewel in de database veel relevante gegevens zijn opgenomen en deze data een prima uitgangspunt vormen voor een realistische waardebepaling, kunnen we u op basis van de historische gegevens uit de Nederlandse automarkt geen honderd procent nauwkeurigheid garanderen. Met name bij minder courante occasions is de representativiteit van de gegevens soms niet voldoende om voor uw gebruikte auto een betrouwbare prijsindicatie te genereren.

Uw auto slim verkopen begint hier: vul op deze pagina de kenmerken van uw auto in voor een waarde indicatie

Het team van Slimverkocht.nl helpt u graag om snel en zonder dat het u veel tijd en moeite kost uw tweedehands auto tegen de beste prijs te verkopen. Vul nu de basisgegevens van uw gebruikte auto in en ontdek wat uw occasion bij benadering waard is!

Recent verkochte auto’s