Kenteken en kilometerstand

Om de waarde van uw auto zo goed mogelijk te bepalen ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw auto.

Kenteken

*

Kilometerstand

*

Uw gegevens

>

Mogelijk heeft u al een realistische indicatie van de waarde van uw auto opgevraagd. Wanneer u op basis van deze indicatie besluit het traject van de verkoop van uw auto via de occasion veiling van Slimverkocht.nl voort te zetten, is het noodzakelijk dat u een gedetailleerd beeld schetst van alle relevante kenmerken van de auto. Op basis hiervan kunnen geïnteresseerde autobedrijven zich een juist beeld vormen van de eigenschappen en de waarde van uw tweedehands auto. Hoe preciezer en realistischer de occasion omschreven is, des te kleiner het risico voor de eventuele koper is. Als gevolg hiervan zullen de biedingen in de occasion veiling van uw auto naar verwachting hoger uitvallen.

Vul het formulier in, upload uw foto’s en laat de occasion veiling van Slimverkocht.nl de rest doen.

Uw auto verkopen via Slimverkocht.nl is eenvoudig, veilig, snel en effectief. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto zo goed mogelijk te beschrijven op basis van het formulier. Zorgt u er tevens voor dat u duidelijke foto’s van uw auto maakt volgens de aangegeven instructies.

Bij Slimverkocht.nl is een bod altijd volledig gegarandeerd ,er worden geen correcties achteraf toegepast. Dankzij ons grondige intake formulier weten onze partners exact waar ze op bieden en is ons doel u de hoogste opbrengst te bewerkstelligen.  Afhankelijk van de gerealiseerde opbrengst ligt de marge gemiddeld slechts tussen de 1 en 3 procent. In het bod op uw auto dat wij aan u communcieren is dit al verwerkt. U krijgt dus altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte auto. 

Slimverkocht.nl is de gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om uw auto te verkopen. Vul nu het formulier in en laat ons de rest doen!

Recent verkochte auto’s