Wanneer u uw tweedehands auto of occasion wilt verkopen, wilt u natuurlijk een goede prijs en een snelle, probleemloze en veilige afwikkeling met de inkoper van de gebruikte auto.

Verkoop uw auto veilig, snel en betrouwbaar én tegen de beste prijs

Wanneer u uw gebruikte auto zelf wilt verkopen, moet u maar afwachten of dat allemaal lukt. Op occasion verkoopsites gaat uw advertentie vaak op in de massa en het onderhandelen met en ontvangen van potentiële kopers kost al gauw veel tijd en is niet ieders grootste hobby. Bovendien zijn er grote bedragen met de verkoop van een tweedehands auto gemoeid en wilt u hierbij geen risico lopen. Er zijn daarom tegenwoordig steeds meer auto inkoop websites waar u uw occasion kunt aanbieden. Helaas niet allemaal met de beste bedoelingen, bij veel aanbieders is het "bod" dat u krijgt dan vaak een lokkertje. Wanneer u daadwerkelijk met de auto langskomt om de verkoop rond te maken gaat de inkopende partij spreekwoordelijk (of soms zelfs letterlijk) tegen de banden trappen om de inkoop waarde fors omlaag te krijgen. 

Slimverkocht.nl doet het anders.

 

Échte biedingen en de hoogste verkoopopbrengst voor ú

Bij ons is een bod op uw auto altijd een echt bod en volledig gegarandeerd. Dus geen koerslijst waarde waar achteraf allerlei “correcties” van af gaan. Door ons uitgebreide intake formulier weten onze aangesloten partners exact waar ze op bieden en is elk bod gegarandeerd. Daarnaast is de hoogste opbrengst realiseren voor onze klanten ons hoofddoel. Wij rekenen daarom met kleine marges, zo kunnen wij ook meer verkooptransacties doen is de filosofie. Afhankelijk van de gerealiseerde opbrengst ligt deze marge gemiddeld slechts tussen de 1 en 3 procent. In het bod op uw auto dat wij aan u communcieren is dit al verwerkt. U krijgt dus altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte auto. Wij hebben een uitgebreid netwerk van opkopers van de meest uiteenlopende merken en kopen wekelijks auto's in van onder meer bijvoorbeeld VolkswagenRenault, Opel, Kia, Ford, Toyota, BMW, Skoda, Mercedes-Benz en Audi. Mocht het bod op uw auto u toch tegenvallen, dan bieden wij tevens de mogelijkheid uw auto in consignatie voor u te koop te zetten.

 

Veilig uw gebruikte auto verkopen, volledig vrijblijvend en zonder gedoe

Meld uw tweedehands auto vanuit uw luie stoel aan voor onze occasion veiling of wij komen optioneel hiervoor naar u. U heeft persoonlijk contact met één vast aanspreekpunt. Voor de verkoop brengt u de auto bij ons of komen wij optioneel naar u. Wanneer u uw auto verkoopt via slimverkocht.nl hoeft u geen particulieren of louche handelaren en opkopers aan de deur te ontvangen. De verkoop / inkoop van uw tweedehands auto verloopt veilig via Slimverkocht.nl. U krijgt direct uw geld voor de verkoop en uw auto wordt ter plekke gevrijwaard. Slimverkocht.nl is een RDW erkend bedrijf en maakt deel uit van autobedrijf Das Automotive, een gevestigde naam met meer dan 15 jaar ervaring en winnaar van diverse awards. De verkoopveiling is voorts altijd volledig vrijblijvend, u bepaalt achteraf óf u uw auto daadwerkelijk wilt verkopen voor de hoogst geboden inkoop- / verkoopprijs en u zit nergens aan vast. 

Uw tweedehands auto verkopen in een paar simpele stappen

Het verkopen van uw tweedehands auto voor een goede prijs is vaak prima te realiseren en hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met het doordachte stappenplan van Slimverkocht.nl behaalt u veilig en moeiteloos een optimaal resultaat.

Optionieel: indicatie van de waarde van uw auto

Om te bepalen of u uw auto daadwerkelijk wilt verkopen, is een globale waardebepaling een mogelijk beginpunt. Mogelijk heeft u wel enigszins een idee wat de marktwaarde van uw gebruikte auto zal zijn, maar toch kan het zinvol zijn om te checken of de veronderstelde waarde een beetje klopt met de actuele markttrends en inkoop / verkoop occasion prijzen. Wanneer de prijs die u redelijkerwijze voor uw auto kunt krijgen erg achterblijft bij uw verwachtingen, bent u immers wellicht minder geïnteresseerd in de verkoop. Onze eerste stap in het verkooptraject is om deze reden een globale waardebepaling op basis van merk, type en uitvoering, bouwjaar en kilometerstand van uw gebruikte auto. Deze waarde is gebaseerd op gemiddelde opbrengsten van vergelijkbare occasions uit het verleden en schetst hiermee in de meeste gevallen een realistisch beeld.

Stap 1: intake van uw auto te voorbereiding op de occasion veiling

Als de eerste indicatie in uw optiek gunstig genoeg uitpakt en u op basis hiervan werk wilt maken van de verkoop, is het zorgvuldig in kaart brengen van alle relevante eigenschappen van uw auto de vervolgstap. Aan de hand van een uitgebreid online formulier kunt u gedetailleerd de staat en de historie van uw gebruikte auto vastleggen. Ook kunt u hier aan de hand van duidelijke instructies een aantal foto’s van uw auto uploaden. Dit alles dient om mogelijke kopers of handelaren een betrouwbaar en zo uitgebreid mogelijk beeld van uw auto te verschaffen zodat ze ook bereid zijn een hogere inkoop prijs te betalen. Bent u niet zo handig met online formulieren en het nemen van de gevraagde foto's van uw tweedehands auto, dan kunnen wij dit ook optioneel geheel voor u uit handen nemen. Wanneer u met uw auto naar Zaandam komt (op afspraak) dan doen wij dit gratis voor u. Wilt u helemaal de deur niet uit en geen handelingen verrichten dan is het ook mogelijk om de auto voor slechts €50,- excl. BTW bij u thuis door ons op te laten nemen. Wij zullen de vragen dan met u doornemen en de foto's voor u maken zodat de auto klaar is voor de occasion veiling. 

Stap 2: autoveiling

Nadat wij uw auto zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht, breekt het moment aan waarop u Slimverkocht.nl voor u kunt laten werken: door middel van de veiling van uw tweedehands auto op internet. Via Slimverkocht.nl bereikt u een groot aantal potentiële occasion kopers. Niet zomaar de eerste de beste, maar stuk voor stuk RDW-erkende autobedrijven die dagelijks gebruikte auto's opkopen. Het veilingconcept van onze site biedt u veel voordelen: door de krapte op de automarkt en de grote vraag die hierdoor ontstaat, is ons volume een belangrijk element in het realiseren van een voor u als verkoper aantrekkelijke prijs. Het mooie is dat u er zelf geen omkijken naar hebt. De gehele organisatie en afwikkeling van de veiling en de verkoop / inkoop is onze zorg. Onze reputatie in de automotive sector is voor veel gegadigden een extra garantie, waardoor deze partijen graag zaken met ons doen. Tien tegen een dat de veiling van uw auto door onze zorg tot een uitstekende verkoopprijs leidt. De veiling duurt een beperkt aantal dagen. Nadat de occasion veiling is afgelopen, nemen wij contact met u op met het behaalde hoogste bod.

Stap 3: verkoop van uw tweedehands auto

Verkopen via Slimverkocht.nl biedt u het beste uitgangspunt voor een goede prijs en een veilige afhandeling zonder dat u veel geld en moeite in de verkoop van uw tweedehands auto hoeft te steken. De kans is groot dat het in de veiling behaalde hoogste bod prima naar uw zin is. Indien dit laatste het geval is, wordt het tijd om uw gebruikte auto definitief te verkopen. Dat kan bij ons op kantoor in Zaandam, maar ook is het mogelijk om de auto voor slechts €100,- excl. BTW bij u thuis op te halen. De betaling en de vrijwaring regelen we te allen tijde direct en ter plaatse.

Met Slimverkocht.nl verkoopt u snel en moeiteloos uw auto tegen de beste prijs. Wilt u uw gebruikte auto verkopen? Doe het via Slimverkocht.nl!

Alternatief: consignatieverkoop van uw auto

Het veilingconcept van Slimverkocht.nl is in de meeste gevallen een betrouwbaar recept voor een prima prijs. Maar in sommige gevallen kan het voorkomen dat het behaalde hoogste bod u toch wat tegenvalt. Bijvoorbeeld doordat uw auto minder courant is of omdat de markt voor desbetreffende occasion grillig genoeg is om zich niet honderd procent voorspelbaar te gedragen. Sommige gebruikte exclusieve auto’s hebben nu eenmaal wat meer tijd nodig om optimaal in de markt gezet te kunnen worden. In het geval dat u ertoe besluit het in de veiling behaalde hoogste bod af te slaan, kunnen wij u in aanvullend van dienst zijn door uw auto in consignatie te verkopen. Wij bieden uw auto dan zelf te koop aan via de website van Das Automotive en op alle grote auto websites zoals Autoscout24, Autotrader, Gaspedaal, Marktplaats, etc. 

Recent verkochte auto’s